2015-05-07 02:41:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Rengeteg energiával rendelkezik

Napi horoszkóp május 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kedvező fényszögben áll az ön jegyével, és ez azt jelzi, hogy kellemes élményekben lesz része. Energikussága, magabiztossága és pozitív hozzáállása alkalmassá teszi a mai napot arra, hogy sikeres tárgyalásokat folytasson, a jövőjét tervezze, üzleti utazást tegyen, elvégezze feladatait és gyümölcsöző módon működjön együtt másokkal.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Rengeteg energiával rendelkezik, kiváló a mai nap a szellemi tevékenységre, egészséges, pozitív hozzáállása minden törekvésében segíti. Lendületessége és empátiája megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést a munkatársaival.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kedvező ez a mai nap az utazásra - ha üzleti ügy miatt indul útnak, sikerre számíthat. Magas szellemi és fizikai energiaszintje miatt aligha tudna egy helyben ücsörögni és pihenéssel tölteni az idejét, úgyhogy inkább menjen el kirándulni, ha ideje engedi.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma még a Nyilas jegyében áll. Alkalmas a mai nap üzleti tárgyalásokra. Magabiztosan fejtse ki nézeteit, és figyelmesen hallgassa meg partnereit, ne vegye sértésnek, ha más állásponton vannak, mint ön.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szellemi éberségének köszönhetően könnyen megérti és felfogja a dolgokat. Alkalmas a mai nap tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre, mindenféle szellemi tevékenységre, ami serkenti alkotókészségét és megalapozza további terveit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Nyilas jegyének végéhez közeledik. Rengeteg szellemi energiával rendelkezik, és ha nem tudja valahogy lekötni a gondolatait, felesleges dolgokon problémázhat - keressen inkább magának valamilyen fizikai elfoglaltságot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyének végén jár, szemben áll a Vénusszal. Hajlamos lesz a sértődékeny, ingerlékeny viselkedésre, mindent személye elleni támadásként fog fel – okkal, vagy ok nélkül. Az igazán fontos ügyek megvitatására mégis alkalmas ez a mai nap, mert jól tudja képviselni az álláspontját.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold már a Bak jegyének küszöbéhez ér. Legyen nagyon óvatos vezetés közben, vagy ha gépekkel, éles szerszámokkal dolgozik. Legjobb lenne elkerülni most a veszélyes helyzeteket, különösen, ha ingerlékenynek érzi magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Este a Hold már a Bak jegyébe lép. Legyen rendkívül óvatos ma, különösen vezetés közben. Ne nyomja annyira a gázpedált, nem éri meg ész nélkül hajtani! Vigyázzon magára minden olyan helyzetben, melyben karját, lábát megsértheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bak A Hold késő éjszaka már a Bak jegyében áll, ami kedvezőtlenül hat a mai napra is. Ha önállóan tud dolgozni, mindenfajta szellemi erőfeszítés meg fogja hozni a gyümölcsét. Némi önfegyelemre lesz azonban szüksége, nehogy szétaprózza az energiáit, vagy összecsapja a munkát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll, szemben a Vénusszal. Előfordulhatnak viták a mai napon, mert ön túlérzékeny hangulatban van. Kerülje el a veszekedést, mert makacssága miatt nehezére esik majd békét kötni a másikkal.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Beköszönthet a szerelem az életébe, esetleg megismerkedhet valakivel, akivel jó barátságot köt. A mai nap alkalmas az alkotásra, tervezésre, ha a szakmája valamilyen művészi tevékenységhez kapcsolódik, akkor sikerekre is számíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: